✓  ​3 måneders forløb eller 6 ugers lynhold

✓  Kørelærer med over 10 års erfaring

✓  Hold på max 8 elever

Eleverne siger :​​

Henrik er en super god kørelærer. Jeg kan klart anbefale ham! God til at vejlede og små hyggelige teorihold så man får mere ud af undervisningen. Er meget glad og tilfreds over at jeg valgte Henriks køreskole

- Kira

"Jeg kan helt klart anbefale Rota Køreskole. Den er både super billig og super hyggelig!

Jeg bestod nemt teoriprøven med kun én fejl og køreprøven gik dog ikke så godt første gang pga nervøsitet, men anden gang bestod jeg, kun med en lille ubetydelig fejl.

Kørelæreren går meget op i at det skal gøres på den rigtige måde og der ikke snydes med noget, hvilket gør en rigtig tryg når man hører meget om at elever bliver snydt for mange penge og undervisning.

I det hele taget har jeg bare haft en rigtig god oplevelse hos Rota Køreskole og er næsten ked af at være stoppet, selvom jeg nu også er glad for mit kørekort ;-)"​

- Line​​

"Jeg kan kun anbefale Rota køreskole! Og jeg har kun ros at give.

Henrik er meget fleksibel med hensyn til køretimer - hvilket jeg var glad for. Han er en super god og professionel kørelærer. Derudover er han hammer sjov og behagelig at køre med, samtidig med at han opretholder det professionelle på et højt niveau. Både til teori- og køretimer.

Henrik forventer at man møder op med entusiasme hvilket ikke er meget at kræve med det niveau! Derudover gør han det også for sine elevers skyld!! Og det synes jeg også er en god ting da man godt kan tabe sig selv i løbet af kørekort forløbet.

Henrik sørger for at inden du kommer op til en køreprøve, er du også 100% klar. Og han sørger for at du bliver en god og sikker bilist.

Så ønsker du at blive en sikker bilist og rent faktisk at kunne befærde dig ordentligt i trafikken så skal du helt klart vælge Henrik!

Jeg kan snakke for mig selv og mit hold, når jeg siger, at vi var ihvertfald ikke i tvivl om, at det var den rigtige køreskole vi havde valgt.

Der bliver på ingen måde snydt på denne køreskole (det var vigtigt for mig, da jeg valgte køreskole) - og du får absolut hvad du betaler for - og mere til!

Du vil ikke fortryde at vælge Rota køreskole, for ROTA er den eneste rigtige!​

- Louise Kallesø​​

"Denne køreskole er uden tvivl den bedste! Det er tavleundervisning - hvilke mange skræmmes af - men Henrik, kørelæreren, har så mange erfaringer og spændende historier fra eget liv, så han formår at gøre det sjovt, så man glæder sig til teoritimerne! Holdende er meget små og man starter med folk man kender, hvilket også gør det ekstra hyggeligt! Henrik er rigtig fleksibel og køretimer ramler ikke sammen med skoletid! Kørelæreren tager det rigtig alvorligt og sørger for at du er 110% klar til køreprøven - ikke kun 100%.

Du skal vælge denne køreskole hvis du vil være en god og sikker bilist. Samtidig med, at du får hyggelige og lærerige timer til at gå, får du også noget valuta for pengene!"

- Frederikke Carl

"Jeg kan 100 % anbefale Henrik og hans køreskole Rota.

Det tog mit hold 2 mdr. at få kørekortet og vi bestod alle første gang, uden besvær.

Henrik kræver en høj standard hos sine elever, men det betyder også at prøverne føles meget lettere.

Desuden er holdene ikke særligt store, så der er mere tid til den enkelte og det er hyggeligere til teoritimerne.

Hvis du vælger Henrik, vælger du rigtigt!"

- Mads Dalhoff​

- Hildur Lovisa "Rota køreskole kan 100% anbefales! Køre og teori timerne var ren hygge hver gang og Kørelæreren er en sindssygt god lærer. Jeg bestod begge prøver første gang, så det beviser det klart. Havde de sjoveste samtaler med læreren under køretimerne og har generelt kun gode minder fra Rota!"

- Tammie Lund Schwartz "Top kvalitet og service og billigste pris!! - kan varmt anbefale Rota køreskole. Jeg valgte køreskolen af økonomiske årsager, men her er et eksempel hvor pris og kvalitet ikke afspejler hinanden:) Det er altid den samme kørelærer der virkelig er passioneret omkring ens læring og udvikling, altid en optimistisk og positiv stemning og så handler det faktisk om at lære at køre bil og ikke "bare" bestå en prøve - hvilket som bonus gjorde at prøven virkede meget lettere. - god fleksibilitet mht. tidspunkt for køretimer, små hold - så mulighed for at stille spørgsmål. (Jeg er generelt kritisk i vurderinger, men har ingen negative bemærkninger her)."

"Jeg tog mit kørekort hos Rota. Det er bestemt en god køreskole. Henrik forstår at få sjov ind i undervisningen på en professionel måde. Han er god til at forklare ting på forskellige måder så folk forstår det.


Alt i alt bare en god køreskole, jeg fortryder intet.
Og så til billige penge, det giver lige et kæmpe plus ;) "

- Sabina

"Rota køreskole garantere en rigtig god oplevelse når man tager kørekort. Undervisningen er underholdende, men samtidig lærerig, og man bliver godt klædt på til både teori- og køreprøve. Køreskolen er både billig, og samtidig er der stor fleksibilitet i forhold til køre- og teorundervisning.

Jeg kan klart anbefale Rota køreskole til dem der hurtigt vil have et kørekort til byens bedste pris. "

- Mads Poulsen

"Fantastisk!!! Hos rota-Køreskole er undervisningen fænomenal. Henrik er en glad og entusiastisk underviser som formår at gøre teori-timerne sjove og interessante. Når man så er ude at køre formår han at holde overblikket og gøre én sikker på sine evner og tryg i trafikken. Bestod begge prøver første gang uden så meget som en dråbe sved på panden. Og ikke nok med det, så er hans priser super gode i forhold til næsten alle andre køreskoler!"

- Jacob Fabricius​​

"Teoriprøve bestået med 0 fejl, og køreprøven bestået uden anden kommentar end: "Ja du kan jo godt køre bil"

Jeg var rigtig glad for, at kørelæreren var så ansvarlig. Jeg føler mig tryg i trafikken den dag i dag, og kan slet ikke forstille mig at skulle have taget kørekort et andet sted. Underviningen er hyggelig og man lærer hurtigt."

- Franciska

"Jeg vil helt klart anbefale Henrik og Rota køreskole. Han sørger for et både professionelt forløb men også et meget personligt. Han hjælper en let igennem alt det man nu er nervøs for omkring ved at skulle til at tage kørekort og hjælper også selv med alle de praktiske detaljer der også skal være styr på. Han kræver en meget høj standard men det resulterer også i at prøverne, teori såvel som praksis, falder en utroligt let når man til sidst står der.

Derudover er Henrik utrolig fleksibel hvad angår køretimer, og formår at gøre både teori- og køretimer både spændende og hyggelige. "

- Anders

"Jeg vil til enhver tid anbefale denne køreskole! Henrik, kørelæreren, formår at gøre dig 100% sikker og klar til dine prøver. Han er meget grundig og lægger vægt på, at hans elever ikke kun skal kunne ligge på niveauet det kræver lige at kunne bestå, men derimod et langt højere niveau! Alle elever på holdet bestod begge prøver i første forsøg, og da jeg kender de elever, der har gået på efterfølgende hold, ved jeg, at alle der har gået hos Henrik, har bestået prøverne i første forsøg. Henriks teoritimer foregår som tavleundervisning, så der er fri mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Der er meget fleksibilitet omkring aftale af teoritimer og køretimer, så det netop ligger uden for skoletiden - hvilket er meget eftertragtet hos studerende!

Henrik er nem at kommunikere med, og sammen med eleverne formår han at gøre undervisningen hyggelig, samtidig med at man lærer noget. Det er en meget positiv oplevelse!

Det hele fås til en god pris!

Som tidligere elev er jeg enormt glad for at have haft Henrik som kørelærer, fordi han har givet mig en sikker følelse af at kunne køre bil! "

- Camilla Boll

"Henrik 100% som vi kalder ham sætter en høj standard og kræver meget af hans elever hvilket også resulterer i de lave dumpeprocenter. En god og engageret kørelære som hjalp mig og resten af holdet i gennem begge prøve i første forsøg.

Kan kun anbefales!"

- Adam Pedersen

"Jeg kan sende min varmeste anbefaling til ROTA køreskole.

Henrik er en super engageret, professionel, flink og hyggelig kørelærer.

Man føler virkelig, at man får noget ud af undervisningen. Teoridelen foregår ved brug af tavleundervisning. Forstod man ikke lige tingene første gang, er Henrik enormt god til at sikre at alle er med og man må spørge ind til tingende, alt det man orker. Henrik sætter et højt niveau, hvilket gør at tingende i sidste ende falder meget let til en.

Man føler sig altid tryg og i gode hænder under køretimerne, som er meget fleksible i forhold til tid og mødested.

Bestod teori og køreprøve i første forsøg.

- Anton Gyde Jensen

"Jeg tog kørekort hos Rota køreskole og det fortryder jeg ikke. Med Henrik som kørelærer er standarden sat og den er høj. Du lærer hvad du skal og samtidigt bliver undervisnigen taget til et højere niveau, det bliver sjovere end forventet, en tid du ikke bare sådan glemmer.


Ligeså er det under selve kørslen, hvor du med henrik ved din side, kan føle dig sikker og godt vejledt i trafikken på vej til dit kommende kørekort.
Klart anbefalelsesværdigt, "Livet er for kort til kedelige køreskoler."

- Mads

"Henrik er i en klasse for sig selv! Formår at gøre undervisningen sjov og spændende, dog uden at gå på kompromis med det lærerige. Bestod begge prøver første gang, hvilket Henrik er en stor del af. Alt i alt en klasse køreskole - hvor du får alt for pengene. Så join SOBs"

- Mohamed

"Hos ROTA køreskole får man virkelig en undervisning af høj kvalitet med en erfaren og utrolig sjov underviser, som ved hvad der skal til for at blive en sikker billist. Henrik gør undervisningen både sjov og interessant, mens han fastholder udfordringer.


Jeg bestod køre- og teoriprøve i første forsøg, så jeg er mere end tilfreds.
"Livet er for kort til kedelige køreskoler" som citatet jo siger, og denne køreskole er bestemt ikke kedelig. Kan varmt anbefale ROTA køreskole."

- Rasmus Hansen

​Adresser :

Dronningensgade 23 - Odense C

​Nørrebrogade 16 - Fredericia

Kontakt :

Mobil : 21 96 88 74​

E-mail : rota@hotmail.dk

CVR : DK27620930