✓  ​3 måneders forløb eller 6 ugers lynhold

✓  Kørelærer med over 10 års erfaring

✓  Hold på max 8 elever

​Teori til kørekort med opstart flere steder

Har du brug for hjælp til teori i forbindelse med kørekort? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Hos ROTA Køreskole tilbyder vi nemlig kørekort-teori til dig, der er i gang med at tage dit kørekort.

Vi har afdelinger i både Fredericia, nær Middelfart og i Odense, så du har mulighed for at starte på hold i disse to byer, men vi har ligeledes mange kunder fra Middelfart.

Vores teoriundervisning foregår ved en tavle, hvor vi har forberedt nogle gode og brugbare dias, så du får de bedste forudsætninger for at bestå teoriprøven. Denne undervisningsform gør desuden, at du får mulighed for at indgå i tæt dialog med vores kompetente undervisere, så du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Lær teori i forbindelse med kørekort på en optimal måde hos os

Teoriundervisning er en vigtig del af at tage kørekort, da du først må gå op til køreprøven, når du har bestået teoriprøven. Vil du således opnå de mange fordele ved et kørekort til bil, er du nødsaget til at blive undervist i teori til kørekort.​​

Det særlige ved vores undervisningsform er desuden, at vi kun opretter små hold på maks. 8 elever, så du kan få mest ud af undervisningen. Hos os skal du desuden have 29 teorilektioner fordelt på 8 undervisningsgange, og de er alle af 45 minutters varighed. På den måde sikrer vi os bedst muligt, at du har den nødvendige viden, inden du skal op til din teoriprøve.

Ring til os i dag for mere information om kørekort teori

Vi giver dig således en grundig undervisning på mindre hold af otte elever med tæt dialog, så du får større chancer for at bestå prøven første gang. Teori og kørekort hænger unægtelig sammen, da det ene forudsætter det andet, og du kan lære din teori i forbindelse med kørekort hos os til en fordelagtig pris. Det skal desuden nævnes, at vi har lynhold, så du kan få dit kørekort på blot seks uger.

Ring til os allerede i dag for yderligere information på telefon: 21 96 88 74, eller skriv til os på e-mail: rota@hotmail.dk. Du kan også sende en besked på kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig!​​

​Adresser :

Dronningensgade 23 - Odense C (Regus)

​Nørrebrogade 131 - Fredericia

Kontakt :

Mobil : 21 96 88 74​

E-mail : rota@hotmail.dk

CVR : DK27620930